Titta på hela första avsnitten av Battlestar Galactica: Blood and chrome

Luke Pasqualino spelar den unge William Adama

Alla episoder av Battlestar Galactica Blood and chrome (titta här på Rymdfilm)

Vi har fått vänta alltför länge, men nu har äntligen uppföljaren till Battlestar Galactica haft premiär – på Youtube. Så småningom kommer det att bli en långfilm som sänds på Syfy, men så länge är det alltså webisoder på 10-12 minuter som publiceras i ganska rask takt.

Storyn

Äventyren som den helt unge William Adama upplever under de första cylonkrigen, som nybakad och rosenkindad rekryt. Huvudrollen spelas av engelske  Luke Pasqualino, född 1989. Rätt stor kontrast mot Edward James Olmos, som spelar honom i senare i livet.

Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av att få återvända till BSG-universum. Det är snyggt gjort, och har än så länge rätta feelingen. Nu saknas bara några femmes fatales så är vi i hamn sen.

Episod 1

Episod 2

Nästa episod kommer 16 november.

Annonser

6 comments

  1. Det är kul att det äntligen kommer en uppföljare, som inte är Caprica, men god vad jag avskyr webisodsformatet. Vad är det som säger att bara för att det publiceras på Youtube först, så måste det vara 10 minuter? Använd åtminstone standard tv-serieslängden 20 minuter. Tycker jag.

  2. Så vitt jag förstått är de här webisoderna en sorts proof of concept inför att en tv-kanal ska producera en riktig tv-serie. En testballong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s