Här är filmbloggen som recenserat 218 rymdfilmer

Rymdstationen Knowhere, The Collectors bas, byggd i ett gigantisk kranium. Marvel's Guardians Of The Galaxy Ph: Film Frame ©Marvel 2014

Guardians of the galaxy

Välkommen till dig som just hittat fram till Rymdfilm. Bloggen har funnits i drygt två och ett halvt år, och är helt dedikerad till science fiction på film och TV. Närmare bestämt filmer som utspelas helt eller delvis i rymden, eller där rymden är ett bärande tema. Jag försöker vara generös och inkludera så vitt spektrum av filmer som möjligt, så att Rymdfilm ska förbli rolig att skriva och att läsa. Därför kan det vara Melancholia lika gärna som Aliens.  Ibland gör vi till och med en avstickare till robotfilm eller monsterfilm. Ibland trillar det in filmer som hör till flera genrer, som Pacific Rim. 218 filmer och tv-serier har vi sett tillsammans hittills, och fler lär det bli.

På sidan Rymdfilmer A-Ö finns en alfabetisk lista över alla filmer jag sett, med länkar till recensionerna. Först på listan står som sig bör 2001, och sist är just nu Zero Theorem. För att smalna av den långa listan lite, kan du använda genrelänkarna i bloggens toppmeny.

Mycket nöje!

Henrik Tornberg

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.